Standardna uniforma

brendirana uniforma
Standardna uniforma

NAG ima svoj lager Standardne uniforme u definisanim standardnim veličinama. Standardni artikli NAG uniforme sačinjeni su od tkanina koje su mešavina prirodnih i sintetičkih vlakana, u klasičnim korporativnim bojama.

Kada birate standardnu uniformu, Vi zapravo birate gotovu uniformu sa našeg lagera. STANDARDNA UNIFORMA vam je dostupna ODMAH. Isporuka artikala Standardne uniforme, koje izaberete, je BRZA i JEDNOSTAVNA.

Od artikala NAG-ova standardna uniforma podrazumeva: muške i ženske pantalone, prsluke, sakoe i suknje. Standardne korporativne boje, ovih muških i ženskih odevnih komada, podrazumevaju: crnu, teget i sivu.

Takođe na lageru imamo i standardnu mušku i žensku košulju. Košulje koje imamo na lageru su u sledećim bojama: bela, svetlo plava, siva i crna.

Standardne polo i T-shirt majice koje imamo na lageru su: bela, siva, crna, crvena, bež i teget.

BRENDIRANJE STANDARDNE UNIFORME

Na postojećim artiklima NAG-ove standardne uniforme moguće je uraditi brendiranje na pozicijama koje su dostupne na gotovim modelima. Brendiranje se izvodi tako da ne remeti formu modela, kao ni logotip kompanije koji se aplicira na njega. Kod izrade logotipa na artiklima Standardne uniforme obično se preporučuju vez ili direktna štampa.