Ponosimo se našim proizvodima. Talenat, kreativnost i porodično majstorstvo doprineli su da krojački salon, otvoren pre više od 30 godina, izraste u modernu i profesionalnu kompaniju koja proizvodi uniforme.

“Uniforme zaokružuju priču o brendu, doprinose vizuelnoj ozbiljnosti svakog biznisa, ali i razvoju osećaja pripadnosti. Smatram da je važno imati sopstveni dizajn i vizuelni identitet u svim segmentima poslovanja. Naš cilj je da uniformama verno oslikamo duh vaše kompanijske priče.

Autentičnost, kvalitet, udobnost i funkcionalnost su naši postulati u radu.”

Aleksandra Popović

Proizvodimo uniforme za devet različitih industrija. Beskompromisno obezbeđujemo kvalitet u traženom rangu usluge i uvek se možete se osloniti na našu podršku. U poslednjih 15 godina osvajamo nova tržišta, širimo bazu klijenata i imamo jasnu viziju razvoja kompanije. Veliki broj zadovoljnih stalnih klijenata koji posluju u različitim industrijama su dokaz našeg posvećenog rada. Posebnu poslovnu ekspertizu imamo u poslovnim uniformama i uniformama za hotelsku industriju i ugostiteljstvo, uniformama za kazina, kao i uniformama za zdravstvo.

Uniformama privucite pažnju
i osvojite poverenje

Naše usluge podrazumevaju jednostavan proces saradnje, usavršen tok rada i brojne benefite. Klijentima nudimo aktivno učestvovanje u kreiranju uniformi za njihovu kompaniju. Sa NAG-om klijenti imaju slobodu u odabiru materijala, boja i dizajna. Naše ekspertske preporuke će vam uštedeti vreme i novac u procesu uniformisanja vaših zaposlenih.

Kompaniju NAG vodi vlasnica i direktorka Aleksandra Popović. Aleksandra je diplomirala na Fakultetu Primenjenih umetnosti i dizajna, na državnom Univerzitetu umetnosti, u Beogradu. Talentom, upornošću i verom transformisala je mamin krojački salon u profesionalnu, modernu kompaniju 2005. godine. Dizajnersko i likovno obrazovanje, kod Aleksandre je upotpunjeno praktičnim znanjem poniklim iz porodične tradicije. Decenijsko iskustvo u ovom biznisu, koristi da klijenti firme NAG dobiju poseban kvalitet kada je o poslovnim uniformama reč. Aleksandra veruje u svoj ekspertski tim saradnika, sa kojima deli ciljeve za dalji razvoj kompanije.

Udata, majka dve devojčice. Živi i radi u Beogradu.